Patiënt & board verwijderen

Dit artikel beschrijft de stappen die je als parkinsonverpleegkundige moet uitvoeren wanneer iemand met parkinson geen toestemming geeft voor het samenwerken met zorgverleners buiten het ziekenhuis. Let op: In onze regio voeren alleen parkinsonverpleegkundigen deze acties uit.

💡
Goed om te weten: In cBoards kan een patiënt meerdere boards hebben, bijvoorbeeld: Een Parkinson board, een Dementie board en een Ouderenzorg board.

Board verwijderen

Als onderdeel van de standaardzorg in onze regio werken we samen met zorgverleners van buiten het ziekenhuis rondom jouw patiënten via cBoards. Wanneer je patiënt aangeeft geen toestemming voor het gebruik van cBoards voor deze samenwerking te geven, dien je het board te verwijderen. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar je patiënt in cBoards
  2. Klik op het Parkinson board
  3. Kijk links bij Instellingen
  4. Klik op Archiveren & Verwijderen
  5. image
  6. Klik op Verwijder board
  7. image
👉
Heeft de patiënt geen andere boards naast het Parkinson board? Volg dan ook onderstaande stappen om de patiënt uit het platform te verwijderen.

Patiënt verwijderen

Kijk op https://help.caresharing.eu/nl/articles/138516-hoe-verwijder-ik-een-patient

Of bel de helpdesk:

Voor telefonisch contact met een supportmedewerker van Caresharing kan contact worden opgenomen met onderstaande nummer: