App installeren

Installeer de app en heb belangrijke informatie altijd dichtbij én log makkelijk in op de pc

🚨

Installeer de app als zorgverlener alléén als je al een account voor Boards hebt aangemaakt. Een account aanmaken doe je via: zorgvoorparkinson.nl/boards

1. Zorg vóórdat je de app installeert eerst dat je een account hebt aangemaakt voor Boards!
  2. Download de Boards app op je Apple of Android telefoon
  3. image
    image
  4. Log in bij Boards op de computer en klik links onder op het rondje met je initialen of je foto.
  5. image
  6. Je ziet het volgende scherm:
  7. image
  8. Open nu de Boards app op je telefoon en kies in het eerste scherm voor ‘Ja, ik heb al een account’
  9. image
  10. Kies daarna voor inloggen met ‘QR-code’
  11. image
  12. Scan daarna met je camera van je telefoon de QR-code op het scherm van je PC.
  13. En als laatste stap kies je een veilige, persoonlijke toegangscode waarmee je de Boards app in de toekomst kunt ontgrendelen.
  14. image
  15. Voila: Je bent nu ingelogd in Boards op je telefoon