Zorgverlener uitnodigen

Dit artikel beschrijft hoe je een zorgverlener kunt uitnodigen voor het Parkinson Board van een patiënt.

1. Open het Parkinson Board van de patiënt
  2. Klik op de knop + Nieuwe deelnemer (bovenaan, rechts van het zorgteam):
  3. image
  4. Klik op Professionele zorg:
  5. image
  6. Typ de naam van de zorgverlener bij Contact zoeken onder Adresboek
  7. image
  8. Vink aan welke zorgverlener je wilt toevoegen. De zorgverlener verschijnt dan rechts in de Deelnemerslijst. Voeg eventueel nog meer zorgverleners toe die betrokken zijn bij deze patiënt.
  9. image
  10. Klik vervolgens op Voeg toe aan board
  11. image
  12. Kun je de zorgverlener niet vinden? Nodig deze dan uit via zijn/haar e-mailadres:
  13. Vul het e-mailadres in en klik op ‘Voeg toe aan deelnemerslijst’
    Vul het e-mailadres in en klik op ‘Voeg toe aan deelnemerslijst’
  14. De uitnodiging staat nu rechts onder Deelnemerslijst
  15. image
  16. Klik op Voeg toe aan board
  17. De zorgverlener ontvangt nu een mail van cBoards met een uitnodiging om een account aan te maken.
  18. Stuur de zorgverlener via Siilo een berichtje
Voor zorgverleners